Uitstap "International Paris Air Show Le Bourget" 24/06/2011

Zone pour tous les messages en Français (Seulement si vous ne pratiquez pas l'Anglais) - De plaats voor alle Nederlandstalige berichten (Enkel als U de Engelse taal niet machtig bent) - Forum für alle Deutschsprachigen Beiträge (Nur im Falle Sie Englisch Nicht Beherschen)

Moderator: Latest news team

Post Reply
Le Bourget 2011
Posts: 4
Joined: 16 May 2011, 21:40

Uitstap "International Paris Air Show Le Bourget" 24/06/2011

Post by Le Bourget 2011 »

Beste leden, vrienden en enthousiastelingen,

Binnenkort is het eindelijk terug zover: de "International Paris Air Show Le Bourget"!

Deze vindt plaats op vrijdag 24 juni 2011 en ook dit jaar bieden we jullie terug de kans om aan een zeer democratische prijs deel te nemen aan een exclusieve busrit die jullie al naar een even exclusief evenement brengt.

Afspraak is voorzien om 05:45 op de parking van de Noordzee Vliegclub (Nieuwpoortsesteenweg 947 te Oostende) om uiteindelijk om 06:00 te vertrekken richting Parijs. Na goed en wel vertrokken te zijn, wordt iedereen getrakteerd op een heerlijk ontbijt (met dank aan OAC) om uiteindelijk om 09:00 aan te komen te Parijs. Eenmaal daar aangekomen kan er een gehele dag genoten worden van een prachtige en spectaculaire mix bulderende en zoevende luchtvaartuigen aangevuld met de nodige informatie en toestellen op de grond.

Vertrek vanuit Parijs richting Oostende is voorzien omstreeks 19:00 (afspraak 18:30 aan de bus) om uiteindelijk rond 22:30 aan te komen. Na deze fantastische dag worden jullie richting huis terug getrakteerd op een heerlijk glaasje Cava (met dank aan de Charles Lindbergh) aangevuld met een culinair hapje (met dank aan Traiteur Ensorito). Als kers op de taart wordt iedereen bij aankomst in Oostende ook nog getrakteerd op een gratis consumptie in de Charles Lindbergh en kunnen de hongerigen er naar eigen believen ook nog wat heerlijks eten.

Het gehele pakket heeft een zeer democratisch prijskaartje van 25 euro exclusief ingangsticket. Ingang is gratis voor personen die over een studentenkaart bezitten en kost 11 euro/persoon zonder studentenkaart.

Meer informatie verkrijgen en definitief inschrijven kan door een e-mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar +32496671573.

Hou er alvast rekening mee dat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn voor dit uniek evenement en dat enkel de snelste ingeschreven over een plaatsje zullen beschikken.

In bijlage sturen we jullie alvast met veel plezier een flyer door van het hierboven aangekondigde evenement.

We hopen alvast dat we velen van jullie kunnen ontmoeten op deze prachtige dag!

Vele vliegende groeten,

Organisatieteam Uitstap Le Bourget 2011
Feestcomité NZVC/JFC OAC/OASA KHBO

Met dank aan onze sponsors OSTEND AIR COLLEGE - CHARLES LINDBERGH - TRAITEUR ENSORITO

Post Reply