Nog dit jaar starten met piloot worden? KLM Flight Academy zoekt nieuwe studenten!

0
768
@ Lars Van Den Bosch

KLM Flight Academy zoekt nieuwe studenten om te voldoen aan de vraag vanuit KLM naar afgestudeerde verkeersvliegers. Afgestudeerde studenten zullen aan de slag gaan als Second Officer Boeing 777 en Boeing 787 bij KLM. Met de huidige plannen zijn er tenminste 300 vliegers voor de komende 5 jaar nodig, waardoor afgestudeerde vliegers van de Flight Academy na hun opleiding snel in de cockpit van KLM-toestellen aan het werk zullen zijn.

Sinds mei dit jaar neemt KLM weer in hoog tempo afgestudeerde verkeersvliegers van de school aan. De verwachting is dat KLM de komende jaren honderden nieuwe vliegers gaat aannemen, welke worden geleverd door de vliegschool. De vliegschool is daarom op zoek naar nieuwe studenten om haar klassen te kunnen vullen. Bart de Vries, directeur KLM Flight Academy: “Studenten kunnen zelfs nog dit jaar met financiering van uit KLM starten, er zijn nog plaatsen beschikbaar.’’

60 opleidingsplaatsen per jaar

De vliegschool leidt per jaar 60 studenten op die allen bij KLM gaan vliegen. De luchtvaartmaatschappij staat garant voor werkgelegenheid en zorgt voor financiering van de opleiding (zie ook website) waardoor er tijdens het volgen van de opleiding en eventuele wachttijd geen financiële lasten zijn. Er is dus geen risico dat een student met een studieschuld blijft zitten zonder baan als piloot.

Studenten uit België

Ook voor geïnteresseerden uit België is de vliegopleiding toegankelijk; studenten moeten beschikken over een Europees paspoort en over uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. KLM Flight Academy heeft reeds vele studenten uit België opgeleid welke nu werkzaam zijn als verkeersvlieger bij KLM.

Kom je uit België en heb je interesse in de vliegopleiding? Bekijk de toelatingseisen en de mogelijkheid tot aanmelden voor de opleiding via:

https://klmflightacademy.nl/toelatingseisen-belgie/

Arrival at Schiphol of KLM Boeing 787-9 PH-BHP

Publi-reportage in opdracht van KLM Flight Academy, uitzonderlijk in het Nederlands. Voor meer informatie over adverteren op Aviation24.be, volg deze link: advertising on Aviation24.be

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.