Ryanair benoemt Yann Delomez als Sales & Marketing Manager voor Nederland

Zone pour tous les messages en Français (Seulement si vous ne pratiquez pas l'Anglais) - De plaats voor alle Nederlandstalige berichten (Enkel als U de Engelse taal niet machtig bent) - Forum für alle Deutschsprachigen Beiträge (Nur im Falle Sie Englisch Nicht Beherschen)

Moderator: Latest news team

Post Reply
User avatar
sn26567
Posts: 37425
Joined: 13 Feb 2003, 00:00
Location: Rosières/Rozieren, Belgium
Contact:

Ryanair benoemt Yann Delomez als Sales & Marketing Manager voor Nederland

Post by sn26567 »

Ryanair heeft vandaag (18 augustus) Yann Delomez benoemd als nieuwe Sales & Marketing Manager voor Nederland, in aanvulling op zijn huidige rol als Sales & Marketing Manager voor België, Frankrijk en Marokko.
yann_delomez.jpg
yann_delomez.jpg (36.27 KiB) Viewed 1101 times
Yann kwam bij Ryanair in september 2014 van de Dublin-gevestigde PR Agency Hopscotch Systeme Europe en nam de verantwoordelijkheid voor verkoop en marketing activiteiten van Ryanair en in België, Frankrijk en Marokko. Hij zal nu ook voldoen aan dezelfde rol voor Ryanair in Nederland, waar Ryanair momenteel 30 routes naar 11 landen exploiteert vanuit zijn basis in Eindhoven, en 2.1m klanten dit jaar levert.

Afkomstig van Leiden, Yann heeft een MA diploma in Europese studies van Maastricht University, en ervaring in de journalistiek, aangezien hij gewerkt heeft met Belgische titels La Libre Belgique en La Dernière Heure.

Ryanair's Hoofd van Sales en Marketing, Carol Anne O'Neill zei:

"We zijn blij om Yann Delomez te benoemen als onze nieuwe Sales & Marketing Manager voor Nederland, naast zijn huidige rol, het toezicht op de Belgische, Franse en Marokkaanse markten. Zijn media-achtergrond en lokale kennis zal nuttig zijn terwijl we blijven groeien op de Nederlandse markt."

Ryanair's Sales en Marketing Manager voor Nederland, Yann Delomez zei:

"Ik ben blij om de verantwoordelijkheid voor de Nederlandse markt te nemen. Als grootste luchtvaartmaatschappij van Europa, blijft Ryanair sterk groeien in alle markten, en ik kijk er naar uit om samen te werken met het team terwijl wij verdere routes, verkeer en jobs in Nederland groeien."

18 Aug 2015
André
ex Sabena #26567

Post Reply