VLM Airlines eerste Europese gebruiker Sukhoi Superjet

Zone pour tous les messages en Français (Seulement si vous ne pratiquez pas l'Anglais) - De plaats voor alle Nederlandstalige berichten (Enkel als U de Engelse taal niet machtig bent) - Forum für alle Deutschsprachigen Beiträge (Nur im Falle Sie Englisch Nicht Beherschen)

Moderator: Latest news team

Post Reply
User avatar
A318
Posts: 1723
Joined: 13 Aug 2003, 00:00
Location: Between here and there
Contact:

VLM Airlines eerste Europese gebruiker Sukhoi Superjet

Post by A318 »

ANTWERPEN – De Belgische luchtvaartmaatschappij VLM Airlines en de Russische leasemaatschappij Ilyushin Finance Co. (IFC) hebben een intentieverklaring getekend voor het in lease van twee Sukhoi’s van het type Superjet SSJ100-95LR (Long Range) bij VLM.

VLM is voornemens beide regionale verkeersvliegtuigen voor een periode van twaalf jaar te leasen en heeft tevens een optie genomen op nog eens twee Superjets. Ook zijn kooprechten voor nog eens tien toestellen vastgelegd.

De eerste twee Superjets gaan plaats bieden aan 103 passagiers en worden in april 2015 verwacht. Met de vliegtuigen zullen nieuwe routes worden gevlogen.

De SSJ100-95LR heeft een vliegbereik van 2.470nm (4.578km) terwijl de gewone versie 1.645nm (3/048km) non stop kan vliegen
A Whole Different Animal

Post Reply