Brussels Airlines vliegt volgende zomer naar populaire Balearenbestemming Palma de Mallorca

0
141

palma

Mallorca is  vanaf volgend zomerseizoen wekelijks bereikbaar met Brussels Airlines. Het Spaanse eiland wordt vanaf eind april elke zaterdag met Brussels Airport verbonden. Mallorca is al de tiende Brussels Airlines bestemming in Spanje.

Met Palma de Mallorca (PMI) voegt Brussels Airlines één van de meest populair bestemmingen in Spanje aan haar snel groeiend aanbod toe.  Mallorca verwelkomt jaarlijks tienduizenden Belgische vakantiegangers dankzij de prachtige natuur en het schitterende klimaat. Vanaf 29 april 2017 kunnen ze daar met Brussels Airlines naartoe reizen.

De vluchten, die allemaal worden uitgevoerd met Airbus A 319/320 toestellen, vertrekken elke zaterdagnamiddag vanuit Brussels Airport en landen 2 uur later in de internationale luchthaven van Palma. De terugvlucht naar Brussel vertrekt vanuit ‘PMI’ in de vooravond. Tickets zijn te koop vanaf vandaag via brusselsairlines.com en de reisagentschappen.

 

Vluchtschema Brussel (BRU)-Palma de Mallorca (PMI) van 29 APR tot 7 OCT 2017:

Vluchtnummer Van Naar Vertrek Aankomst Dag van de week
SN3765 BRU PMI 15:45 17:55 Zaterdag
SN3766 PMI BRU 18:45 21:05 Zaterdag

 

Mallorca trekt zowel strand- als natuurliefhebbers aan die er kunnen genieten van de kilometerlange zandstranden, de vele cala’s (baaien) en het groene binnenland. Ook heel wat sporters en wielerliefhebbers reizen vaak naar het eiland om er te trainen.  Mallorca onderging de voorbije jaren een stevige metamorfose en hoofdstad Palma ontpopte zich tot een hippe plek met vele loungebars en boutique hotels.

Brussels Airlines heeft de voorbije jaren haar aanbod naar Spanje gevoelig uitgebreid. Zo werden twee jaar geleden Tenerife, Gran Canaria en Ibiza aan het netwerk toegevoegd. Vorige zomer werd Jerez de la Frontera opgenomen in het aanbod. Inclusief nieuwkomer Palma de Mallorca verzorgt Brussels Airlines nu vluchten naar niet minder dan 10 Spaanse bestemmingen.

Mallorca is al de vijfde nieuwe bestemming die Brussels Airlines in 2017 lanceert. Eerder werd ook al bekendgemaakt dat het zomeraanbod uitbreidt met Mumbai (India), Comiso (Sicilië, Italië), Rhodos (Griekenland)  en Funchal (Madeira, Portugal).

Maandag 7 november 2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.