Brussels Airlines verbindt Nantes met Brussel

0
74

Brussels Airlines verbindt Nantes met Brussel

Vanaf 14 juni vliegt Brussels Airlines 12 keer per week tussen Nantes en Brussels Airport.  Met Nantes neemt Brussels Airlines nu ook de zowel economisch als toeristisch aantrekkelijke Pays de la Loire regio in haar groeiend netwerk op. De vluchten zijn vanaf vandaag te reserveren.

Brussels Airlines zet haar netwerkgroei verder. Nadat eerder al werd bekend gemaakt dat het vluchtaanbod deze lente uitbreidt met Toronto, Nuerenberg, Belfast, Thessaloniki, Heraklion en Jerez de La Frontera lanceert Brussels Airlines vandaag een nieuwe verbinding tussen Nantes en Brussels Airport.

Vanaf 14 juni zal Nantes op weekdagen twee keer per dag bediend worden (ochtend- en avondvlucht). Het vluchtschema maakt op weekdagen zelfs dagtrips naar Brussel mogelijk. Op zaterdag en zondag is er één vlucht gepland. De vluchten worden uitgevoerd met Embraer 145 Regional Jets. Retourtickets zijn al te koop vanaf 69 euro, taksen inbegrepen.

 

Uurregeling

Vlucht Van Naar Vertrek Aankomst Dagen
SN3563 Brussel Nantes 10h00 11h20 1 2 3 4 5 6 .
SN3564 Nantes Brussel 11h55 13h15 1 2 3 4 5 6 .
SN3569 Brussel Nantes 20h45 22h05 1 2 3 4 5 . 7
SN3570 Nantes Brussel 06h55 08h15 1 2 3 4 5 6 .

 

“Met Nantes, de zesde grootste stad en een belangrijk economisch centrum in Frankrijk, zet Brussels Airlines haar inspanningen verder om de belangrijkste Franse regio’s te verbinden met de Europese hoofdstad. We bieden vanaf 14 juni niet alleen vluchten tussen Nantes en Brussel, maar via Brussels Airport kunnen passagiers immers makkelijk doorreizen naar tientallen andere Europese bestemmingen, Afrika en de States. De uurregeling werd geoptimaliseerd om vlotte connecties mogelijk te maken.”

— Thadee Nawrocki, Brussels Airlines Country Manager Frankrijk

Nantes, gelegen aan het estuarium van de Loire, is samen met het nabijgelegen St Nazaire vooral bekend als maritiem centrum van de scheepsbouw. Maar ook de luchtvaartindustrie is met constructeur Airbus sterk vertegenwoordigd en talrijke bekende voedingsbedrijven hebben in de regio hun thuisbasis. Daarnaast ontwikkelt Nantes zich ook in sneltempo als IT hub.

Ook toeristisch is Nantes een topper. De bekendste inwoner van de stad Nantes was ongetwijfeld schrijver Jules Verne. Het museum genoemd naar zijn naam is een bezoek meer dan waard. Ook de futuristische ‘Machines de l’Ile’ brengen de dromen van Jules Verne tot leven.  Het middeleeuwse verleden ontdekken kan in het schitterende kasteel van de Hertogen van Bretagne, de liefhebbers van Gothiek en Renaissance kunnen hun hart ophalen in de statige kathedraal, shoppers vinden ongetwijfeld hun gading in de historische Passage Pommeraye gallerij en de prachtige botanische tuinen wachten op al wie van groen houdt. In de regio ligt ook het fantastische historische pretpark Puy-du-Fou

Inclusief de nieuwe bestemming Nantes vliegt Brussels Airlines volgend zomerseizoen naar dertien bestemmingen op het Franse vasteland en Corsica.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.